Το Power Balance Studio αποτελεί ένα χώρο άρτια εξοπλισμένο με όλα τα μηχανήματα της μεθόδου και λειτουργεί με ατομικά μαθήματα ή με γκρουπ των 4-5 ατόμων.

Το Power Balance Studio λειτουργεί από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 8.00 έως τις 21.00. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας.

“Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης μου συνεχίζω να γυμνάζομαι κανονικά, με ένα ασκησιολόγιο ειδικά τροποποιημένο για κάθε τρίμηνο. Περιμένω πως και πως να πάω στο μάθημα, μιας & νοιώθω τεράστια ανακούφιση από πόνους στην πλάτη & στη μέση που με ταλαιπωρούν, ειδικά τώρα στο 3ο τρίμηνο. Επίσης έχω καταφέρει να διατηρήσω το ιδανικό βάρος!!!”

ΤΖΩΡΤΖΙΑ ΛΙΑΣΚΟΥ


“Το pilates με τη Στέλλα δεν είναι απλά γυμναστική, έιναι μια μοναδική εμπειρία σε ενα όμορφο, φιλικό και πάνω από όλα χαμογελαστό περιβάλλον. Δεν το αλλάζω με τίποτα!!!”

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΔΟΥΖΙΝΑ


Μπήκα στην παρέα του Power Balance, πριν από περίπου ένα χρόνο... Έχοντας περάσει από διαφορετικά είδη άσκησης και έχοντας ήδη έναν τραυματισμό στο ενεργητικό μου, αισθάνθηκα ότι εδώ βρήκα το σπίτι μου. Mπορώ να πω, από την προσωπική μου εμπειρία πως σε λίγο μόνο καιρό, πραγματικά αποκτάς ένα καινούριο σώμα, με καλύτερη στάση και ισορροπία... Όσο πιο πολλά μαθήματα κάνεις, και όσο περνάει ο καιρός αισθάνεσαι πιο ψηλή, πιο λεπτή, πιο σμιλεμένη και ευθυτενής. Αυτές οι ώρες που έρχομαι εδώ είναι η προσωπική μου αποφόρτιση απ' όλα. Η ψυχή φυσικά του studio είναι η Στέλλα, η οποία δεν αποτελεί μια απλή Pilates Instructor. Είναι εμψυχώτρια... Είναι εκεί για να σου πει να συνεχίσεις όταν δεν αντέχεις, είναι εκεί για να σε διορθώνει, και να σε φροντίζει, είναι εκεί για να σου λύσει όλες τις απορίες και όλες σου τις αγωνίες...
Pilates - Power Balance - Stella - Adore!

ΕΥΤΥΧΙΑ ΦΡΑΓΚΟΥ